Jachtzeilmakerij Scaldis Sails staat bekend als een kleinschalig familiebedrijf waar al 33 jaar lang op ambachtelijke wijze en met veel liefde voor het vak, zeilen op maat worden gemaakt voor een scala aan zeilboten. Deze variëren van kleine eenheidsklassen, tot 36 voet lange zeilschepen. Dat betekent fokken, grootzeilen, rolgenua´s, spinnakers en vele andere soorten en modellen, zowel in standaardmaten als zeilen waarin uw eigen voorkeuren zijn verwerkt.

Het bedrijf heeft in de loop der jaren naam weten te maken door een persoonlijke klantbenadering, rekening houdend met de meest bijzondere wensen, en een goede service. Door langjarige persoonlijke zeilervaring weten de medewerkers van Scaldis Sails aan welke eisen zowel wedstrijdzeilen als zeilen voor de pleziervaart moeten voldoen. Het gebruik van hoogwaardig kwaliteit zeildoek en bijbehorende hulpmaterialen, staat borg voor eerste klas eindresultaat.

De samenhang van goed vakmanschap, jarenlange ervaring en gebruik van eerste klas materiaal, garanderen een lange levensduur van uw zeilen die bovendien jarenlang een sieraad zijn voor uw boot.